Joakims hjemmeside

 

 

 

   

DANA

 

DANA er de selvstændiges A-kasse. Der er manga forskellige afdelinger, i huset ved Kirke Værløsevej 34, men jeg er i praktik i IT-afdelingen hvor bl.a. Kim, René og Nick arbejder i det samme kontor.

 

Kim og René har fortalt mig meget om hvordan printere kan bruges, hvordan de fungerer, hvordan de ser ud indeni og om forskellige printere. Desuden har de også vist mig hvordan DANAs netværk er sat op med masser af kabler. Server rummet er jeg introduceret flere gang af Kim, Lars og René.

Også de virtuelle servere og computere. IP-adresser, Windows 7 installing, inde i en computer, trådløst internet, ikke-trådløst internet, hjemmesider, back-up systemerne, dobbelt-skærme. Alt det har de fortalt mig om, og sikkert mere endnu, som jeg har glemt.

 

Kim har også vist mig flere programmer, der kan bruges, når man skal hjælpe folk i virksomheden. Enten over nettet eller gennem DANAs netværk.

 

TeamViewer, der gør at du kan styre deres computer, mens de ser på, eller omvendt. Det er en del nemmere end bare at forklare det over telefonen. Hver gang, man logger ud, kommer der en ny kode, så man ikke kan logge ind på andres computere hele tiden.

 

VMWare, der kan skabe virtuelle maskiner på den fysiske computer. Det sparer energi, penge m.m. og det er generelt meget nemmere. Det kan også bruges til at lave en Windows XP, Windows Vista, Windows 2000 osv. De computere kan man teste ting på, og så slette dem, når man har gjort det. Man kan også køre programmer, der f.eks. ikke kan køre på en Windows 7 computer, men de kan køre på en Windows Vista. Så er VMWare rigtig smart.

 

Joakim-Fobian.dk © 2012 • Kirke Værløsevej 34