Joakims hjemmeside

 

 

 

   

Computer-spil

 

Jeg elsker computer-spil, men mest dem, hvor man spiller sammen med andre spillere. De hedder enten multi-player spil eller MMO'er. Det står for Massive Multiplayer Online.

Indtilvidere har jeg brugt mest tid med MMORPG'er. RPG står for Roleplaying Game.

Der er massere slags, men de mest kendte er lavet af Blizzard, Bioware og Riot.

 

I min fritid spiller jeg meget Star Wars: the Old Republic, som er lavet af BioWare. Der er masser af racer, planeter osv. Der er uanede mængder af tid, som du kan bruge derinde før du keder dig, og man kan sagtens også spille det alene. Jeg kunne skrive meget mere om det, men det er klart det bedste spil, jeg nogensinde har spillet i fantasy-genren.

 

Blizzard har lavet et andet spil, der hedder World of Warcraft. Det er lidt det samme som SWTOR, men WoW er 7 år ældre, og SWTOR foregår i rummet, mens WoW foregår i en verden, der hedder Azeroth, hvor beboerne er elvere, dværge, orker, mennesker, trolde m.m.

Desuden har Blizzard lavet et spil, der hedder Starcraft 2, som jeg også har spillet en del. Det er hvor man skal styre en stor hær, mens WoW og SWTOR kun er en person, man styrer.

 

Riot har lavet et spil, der hedder League of Legends. Der er der mange 'Champions', som man kan spille. Min favorit er en demon, der hedder Cho'gath. Normalt spiller man mod spillere, men man kan også spille mod computere, der kaldes AI. Det står for Artificial Intelligence.

 

SWTOR og WoW koster penge om måneden, men Starcraft 2 køber man og betaler ikke om måneden. League of Legends er gratis at spille altid, og du skal ikke købe det i en butik.

 

Det var så ultra kort, som jeg kunne gøre det. Der er meget mere, jeg kunne fortælle, men det ville fylde alt for meget.

 

Joakim-Fobian.dk © 2012 • Kirke Værløsevej 34